Showing posts with label set berpantang terbaik premium beautiful. Show all posts
Showing posts with label set berpantang terbaik premium beautiful. Show all posts

Saturday, 18 February 2017

PREMIUM BEAUTIFUL JOHOR

kusssemangaaat

kakjah sendiri tak sanggup nak tengok cermin bila tengok diri kakjah macam ni punya semangat tau.
masa badan kakjah bulat macam ni dulu memang tak suka bershopping sebab nanti nak pilih size seluar susah sangat nak jumpa. at last kite kuciwa. kalau dah try size 30 pun tak jumpe nak kene minta size 32 , eh helo tu kan size lelaki kalau dah pinggang 32 ni size en suami kakjah. tak ko malu nak sebut size tu depan suami? jadi kakjah decide untuk tak buang semua seluar lama tu biarkan kakjah usaha sendiri macam mane nak kuruskan balik badan ni. & Syukur Alhamdulillah kakjah jumpe premium beautiful ni cepat & masa dalam pantang lagi.

simple sangat sarung-sarung je lemak tersusun rapi. pakai minimum 8 jam sehari. kadang-kadang kakjah sarung lebih je dari 8 jam sebab dah rasa selesa sangat sampai tahap taknak tukar baju dalam lain lagi dah.

nampak tak beza peha kakjah dulu dengan sekarang 

kalau korang pakai premium beautiful ni secara konsisten memang tak mustahil boleh dapatkan berat badan yang korang idam-idamkan.

korang ada yang try fitting premium beautiful boleh roger kakjah ye. 

whatsapp : 0127751949