Showing posts with label rawatan muka kluang. Show all posts
Showing posts with label rawatan muka kluang. Show all posts

Saturday, 17 March 2018

OPENING PACKAGE DINDADYA BEAUTY & SPA

Bismillahirahmanirahim

Assalamualaikum & salam sejahtera untuk semua rakan kakjah kat luar sana. Alhamdulillah lama Kakjah tak berkumandang kat sini , atas kekangan masa yang tak dapat dielakkan makanya lama Kakjah tak update blog Kakjah  ni. hari ni nak announce pada semua yang Kakjah adakan opening package untuk DindaDya Beauty & Spa. Apa pakej yang ade dalam HomeSpa DindaDya ni ?  :

Facial
Urutan Tradisional
Sauna
Destress Jacuzzi
Lulur Badan
Mandi Susu

NOTE ya : HomeSpa DindaDya khas untuk wanita sahaja , lelaki kakjah tak ambil langsung sebab bukan mahram jadi kakak-kakak & adik manis jangan risau untuk datang ke HomeSpa Kakjah ni inshallah selamat.

untuk hilangkan stress, penat badan bolehlah datang ke HomeSpa DindaDya untuk manjakan diri korang.

Opening package Kakjah bagi special untuk wanita & gadis kat luar sana.  sebab yang namanya wanita ni memang suka kalau dapa treatment yang special kan ?

DindaDya HomeSpa  Opening Package 

tempahan awal amatlah digalakkan untuk mengelakkan dari datang kene tunggu customer lain siap dulu sebab sekali service memang akan ambil masa dalam 1 1/2 jam hingga ke 3 jam pun ada tau. 

untuk TEMPAHAN AWAL boleh whatssapp www.wasap.my/60127751949/ 

atau call je terus no 0127751949 tu