Showing posts with label premium beautiful offer. Show all posts
Showing posts with label premium beautiful offer. Show all posts

Friday, 20 January 2017

MAHARANI (JAMU AYAM HITAM)

MAHARANI (JAMU AYAM HITAM)

HERBA MAHARANI ( Te Zi Bai Feng Wan)
(Herba kebahagiaan Rumahtangga dan kejelitaan Para Gadis)
Herba Maharani ..
Sejarah Herba Maharani : Sudah menjadi amalan keluarga diraja sejak 400thn dahulu... ini adalah kisah benar dan di dokumenkan di istana larangan Beijing.. I've been there Alhamdulillah.. dapatlah ku saksikan tempat tidur Maharaja yg 'huru hara' itu...hihi!!

Mengikut rekod perubatan dari Dinasti Ming, Bai Feng Wan berasal dari Dinasti Tang. Semasa pemerintahan Dinasti Qing, pakar dari hospital maharaja telah melakukan kajian dan memperbaiki kandungan 'Wuji' (sejenis ayam hitam) Bai Feng Wan , satu produk asli negeri China dan seterusnya melantik Tong Ren Tang sebagai pembekal tunggal kepada kaum kerabat maharaja. Malahan Maharani Ci Xi sendiri mengambil makanan tersebut sebagai penyubur dan awet muda. Seterusnya Tong Ren Tang Te Zi Bai Feng Wan sehingga hari ini telah dipamerkan dalam muzium Istana Larangan di China.

Saya suka sejarah Herba Maharani ni... Sgt hebat.. Maharaja ada 3000 gundik at one time (can u imagine, kalau pun seorang tiap malam (entah tongkat apa dia makan..tatau)- seorang gundik hanya berjumpa Maharaja sekali dalam hampir 10 thn!!). Dan tabib akan memastikan gundik2 ni bjumpa Maharaja di hari-hari yang tidak subur (logik la kan, karang beribu pulak anak Maharaja..hik). Maharaja hanya ada anak ngan Permaisuri jerk. Tapi ada seorang gundik ni, Maharaja mesti mau jumpa dia every week.. dan nama beliau adalah Ci Xi.
Dah tiap minggu jumpa, maka Ci Xi pun mengandung dan akhirnya melahirkan anak lelaki. Semasa anak dia 8 thn, maharaja gering dan mangkat. Oleh kerana anak2 Maharaja dgn Permaisuri semuanya perempuan, maka anak Ci Xi diangkat menjadi Maharaja. Jadi ibu maharaja di panggil Maharani... tu le pasal di panggil Herba Maharani - kerana hasil amalan memakan herba inilah, Maharaja asik dok teringat-ingat je kat dia..huh..

Maharani Ci Xi mangkat di usia 90thn.. dan yg surprisenya, baginda masih lagi didatangi haid. Maksudnya dia tak di mamah usia kerana hormon kecantikan (estrogen) masih lagi tinggi pengeluarannya. Masa mula-mula dengar tu sy macam tak percaya, tp pastu rezeki dapat berjumpa dgn makcik berusia 70thn, masih lagi ada haid.. (dan time tu dia br bernikah dgn jejaka berusia 40-an).. That's prove, kita boleh lambatkan putus haid...

Maharani dpt halal Jakim.. Kandungan maharani ni ditulis - contains 3 animals parts- suspen je kan.. ayam wuji (ayam hitam) utk menyuburkan badan dan rahim , tulang sotong - utk menyembuhkan luka2 dalaman, tanduk rusa- menguatkan buah pinggang,saraf utama & jantung,kekuatan minda, anti penuaan. Kilang maharani berada berdekatan masjid Beijing dan ayam disembelih oleh kariah masjid. hukum makan tanduk rusa sama seperti minum air badak (dr sumbu badak) iaitu harus..
kandungan lain adalah 13 herbs terdiri drpd berjenis2 Radix Panax Ginseng dan keluarganya utk kesihatan keseluruhan..



Tuesday, 17 January 2017

PREMIUM BEAUTIFUL SUPERBRAND

PREMIUM BEAUTIFUL BERBALOI-BALOI

Premium beautiful berbaloi dengan harganya sebab ada lifetime warranty, bayangkanlah beli sekali je keluarkan modal tapi boleh pakai sampai bila2 pun walaupun terkoyak atau cangkuk tercabut boleh repair dengan BAYARAN PERCUMA ! Iye PERCUMA je .

Dah lah entitle dengan SUPERBRAND MALAYSIA ! Fabric yang sangat berkualiti. Premium Beautiful ni selesa sangat dipakai walaupun cuaca panas sebab tak meninggalkan kesan contoh panas @ mengenyam bila disarung.

Sesuai dipakai oleh golongan :

-Ibu berpantang
-Slip disc
-Back pain
-Period pain
-Keputihan
-Perapat

Nak free fitting boleh 📲  +60127751949










Monday, 16 January 2017

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH

BENGKUNG VIRAL


Ni lah bengkung yang viral sangat tu. Viral apahal kan?

Pasal lelaki pun boleh pakai bengkung ni, yang ade masalah perut kedepan tu boleh je lilit kasi rata balik perut

Lagi viral apehal pulak ni kan? Kekejap viral !

Pasal untuk yang slip disc pun boleh pakai bengkung pb ni. Sebab mampu mengurangkan sakit belakang & pinggang kalau kita pakai dengan konsisten.  Bukan nak kate ape lah, kakjah sendiri je testimoni bengkung premium beautiful ni , kakjah bersalin secara c-zer kena injection epidural tu alaa yang cucuk2 tang tulang belakang tu, sakit tak usah cakaplah cube dulu baru tau sakit ke tak sakit . Ha ni effect sampai sekarang la ni rajin sakit belakang lagi2 kakjah jenis kerja memang sentiasa kehulu kehilir dalam kete je tinggal nak kematu je la dok dalam kete lama sangat.

Sekarang pegi mana2 je kakjah sarung bengkung pb ni memang lega sangat sakit belakang kakjah ni. Tak percaya ? Pm tepi for free trial!

#topleaderscircle
#pbexpertjohor

📲+60127751949

Tuesday, 3 January 2017

PREMIUM BEAUTIFUL PROMO PRICE

Yeay gudnews!

Siapa yang azam 2017 ni nak kuruskan badan masih sempat lagi nak grab promo premium beautiful ni.

Sempatlah kalau nak dapatkan S shape kalau mula dari sekarang 💃🏻

Dapatkan pb dari pbexpert tlc .

Pm kakjah for detail

FREE FITTING

#pbexpert
#topleaderscircle
#tlcjohor

www.fizamansor.com


Monday, 1 August 2016

PREMIUM BEAUTIFUL OFFER

PREMIUM BEAUTIFUL OFFER

Tak lengkap rasa sehari TANPA PREMIUM BEAUTIFUL. Nak maintain pinggang size A4 menegak bukan senang. Nak dapatkan pinggang size A4 melintang anytime anywhere..

Biasanya lepas fitting Premium Beautiful clients, ada 3 AYAT yang akan keluar dari mulut mereka:

1) "Selesanya nak bergerak...!!!"
2) "Lembutnyaaaaaaa Premium Beautiful ni....!!!"
3) Cantik terus cutting badan saya ...!!!"

 Banyak sangat kelebihan Premium Beautiful Corset ni untuk upgrade keyakinan diri wanita. Direka khas 70% untuk kesihatan & 30% kecantikan, jadi yang dah kurus boleh juga pakai untuk jaga kesihatan.apetah lagi kalau untuk yang single , berkahwin, yang dah beranak berkali-kali , dan juga untuk yang dah berumur.. Semua peringkat umur pun boleh pakai Premium Beautiful 😊
Premium beautiful tengah on sale sekarang, boleh dapatkan harga offer ni cepat whatssapp fiza 012-7751949 . Jaga makan jaga kesihatan dengan premium beautiful .