Showing posts with label Premium beautiful top agent nationwide. Show all posts
Showing posts with label Premium beautiful top agent nationwide. Show all posts

Monday, 30 May 2016

PREMIUM BEAUTIFUL NO 1

Pheww lame rase tak update blog, baru balik vacation dari Ho Chi Minh last week, sampai je dibumi Johor ni tak lengah lagi pack barang2 untuk yang customer dah order sebelum vacay & mase dalam vacay pun x menang tangan ambil order. Nampak tak macam mana punye hot produk fiza ni. Ya Allah syukur Alhamdulillah rezeki x putus pintu kedai fiza selalu diketuk sebab customer mencari produk2 yang laku keras ni 👇🏻


Lagi-lagi nak menyambut bulan Ramadhan tak lama lagi ni, makin ramai yang ambil kesempatan berpuasa ni sambil kuruskan badan. Dengan minum MIN KAFFE ni buatkan perut rasa kenyang dalam tempoh yang panjang, yang bagus sangat bukan saje boleh rasa kenyang sepanjang hari malah beri tenaga sekali. Manelah tak terlajak laku kan.. Sampai kan selalu 'sold out' . Ramai yang ambil kesempatan jugak untuk shaping body dengan PREMIUM BEAUTIFUL LINGERIE ni. Masa yang teramat sesuai, rugi kalau x curi mase emas ni tau. 

APA KELEBIHAN LINGERIE NO 1 NI? 
Yezzaa, terlalu banyak kebaikan untuk PREMIUM BEAUTIFUL CORSET ni, sebab tu la dinamakan No 1. Ramai dah wanita Malaysia malah luar Malaysia dah sarung korset ni. Anda bila lagi? Kalau ade bisikan yang kata ' alaa bohong je korset2 ni'.. maafkan fiza ye bukan  korset yang tu yang bohong, tapi kalau dah beli tapi korset tu disarung dalam wardrobe ape cer kan?? Salahkan wardrobe tu la kenapa simpan korset kat dalam tu.

BERMINAT DENGAN BAJU DALAM NO 1 NI? 

Boleh whatssapp 

012-7751949 
012-7751949
012-7751949