Showing posts with label Premium beautiful installment. Show all posts
Showing posts with label Premium beautiful installment. Show all posts

Tuesday, 17 January 2017

PREMIUM BEAUTIFUL SUPERBRAND

PREMIUM BEAUTIFUL BERBALOI-BALOI

Premium beautiful berbaloi dengan harganya sebab ada lifetime warranty, bayangkanlah beli sekali je keluarkan modal tapi boleh pakai sampai bila2 pun walaupun terkoyak atau cangkuk tercabut boleh repair dengan BAYARAN PERCUMA ! Iye PERCUMA je .

Dah lah entitle dengan SUPERBRAND MALAYSIA ! Fabric yang sangat berkualiti. Premium Beautiful ni selesa sangat dipakai walaupun cuaca panas sebab tak meninggalkan kesan contoh panas @ mengenyam bila disarung.

Sesuai dipakai oleh golongan :

-Ibu berpantang
-Slip disc
-Back pain
-Period pain
-Keputihan
-Perapat

Nak free fitting boleh 📲  +60127751949










Tuesday, 3 May 2016

PREMIUM BEAUTIFUL INSTALLMENT & CASH


SALE! SALE! SALE!!
Premium beautiful ade Sale la ni jugak! 

Fiza percaya ramai wanita sangat mengidamkan Baju Dalam No 1 Malaysia ni atau sangat femes dengan nama  Premium Beautiful, betul tak??

buktinya, HQ Sampai kehabisan stok! Licin , bersih! Order habis, order habis. Sape yang x nak dengan korset terkenal ni. Sebut je name premium beautiful semua kenal dah. 

Memandangkan permintaan yang sangat tinggu ni, Fiza baik hati nak open sale teruk2
La biar semua merase dapat pakai korset kesihatan & kecantikan yang bagus ni. 

Sebelum tu fiza nak Remind u gais ye

  HATI HATI GRAB PREMIUM BEAUTIFUL CORSET YANG MURAH SEBAB:

1) kenapa dia lelong pada harga murah? – SET TIPU
harga tak munasabah mungkin itu adalah set Premium Beautiful yang TIPU! aduhhh sayangnya lah.Memang wujud tau, sebabnya  penah ada yang datang carik ika sebab tuh tau. Alang- alang korang beli dah keluarkan duit tak sayang ke kalau dapat set TIPU? hasil tak seperti yang kita nak? Rasa membazir, betul kan?
2) kenapa dia jual harga lelong? – SET LAMA
lelong neh kalau kita perasaan kat mana -mana pun adalah baru yang dah umpama downgrade sikit lah kan? yang dah reject sikit kan?haaa jangan ingat Premium Beautiful tak ada tau, memang ada contoh kata dah lama berhabukss bawah katil (ape kondisi tak pasti lah), isk isk kita nak pakai ke yang macam tuh? tak pun yang dalam kereta dah berzaman zaman, FIR yang berfungsi nak membakar calori kita tuh makin kurang or worst dah tak ada? itu yang pakai tak ada effect apa apa pun! Jangan salahkan orang lain pulak.. :)
3) kenapa dia bagi harga clearance? – SET YANG TAK  HABIS
Istilah clearance itu sendiri pun dah scarry sangat dah tuh.Kalau kata clearance tuh agak agak kita dapat set yang macam mana? yang dia dah tak nak jual lagi dah.Kalau nak tahu set Premium Beautiful neh ada fitting session supaya kita rasa selesa, supaya perut tak lah rasa senak dan sebu sebab ketat sangat.So kalau clearance berkemungkinan set kita TIDAK dapat ditukarkan lagi.If tak tukar macam mana nak fitting ikut body kita? supaya selesa? supaya tak adalah ketat? supaya tak BERCINTA nak pakai (sebab kalau size yang betul 5min je).Sebab corset bukan dipakai dengan size yang sangat ketat supaya cepat kurus macam MITOS orang tentang corset.Ia dipakai mengikut size yang sesuai dengan bentuk badan kita.Sebab itu ada process measurement & fitting.

KALAU TERINGIN SANGAT NAK YANG MURAH TAPI ORIGINAL MEH LAH FIZA BANTU : 
, korang memang bole dapat harga murah yang munasabah dengar cara:
-Beli pada bulan PROMOSI – biase memang wajib Pb corset ni buat sale gile2, ha diz is good news its PROMOTION MONTH YEEEHAAAAAA  ,GRAB GRAB GRAB.... Jangan Lepaskan!!
-Bulan PROMOSI ada rebate, and that rebate entitle you the LOW PRICE! Haaa ini baru make sense kan?
-Ada satu lagi cara, anda boleh SWIPE your credit card? dapat harga CASH + REBATE lagi ! Cuma be careful la CONSISTENT PAY 2-5 TIMES pastu SETTLE PAYMENT. 
-Or lastly you bole dapatkan INSTALLMENT PRICE with TRUSTED AGENT, then bayar month pada mereka.Mereka kebiasaannya ada jadul pembayaran tersendiri.  OK hari ni, minggu ni & bulan ini FIZA baik hati nak open untuk yang nak buat ezi payment (installment) tapi.. Haaa ade tapi tau, TAPI OFFER ni limited tau.. Tak banyak kosong dah. So ape lagi cepat2lah roger kalau nak rase pakai korset yang best sangat ni. 
Korang boleh call @ whatssapp : 
012-7751949