Showing posts with label Premium Beautiful Murah. Show all posts
Showing posts with label Premium Beautiful Murah. Show all posts

Saturday, 18 February 2017

PREMIUM BEAUTIFUL JOHOR

kusssemangaaat

kakjah sendiri tak sanggup nak tengok cermin bila tengok diri kakjah macam ni punya semangat tau.
masa badan kakjah bulat macam ni dulu memang tak suka bershopping sebab nanti nak pilih size seluar susah sangat nak jumpa. at last kite kuciwa. kalau dah try size 30 pun tak jumpe nak kene minta size 32 , eh helo tu kan size lelaki kalau dah pinggang 32 ni size en suami kakjah. tak ko malu nak sebut size tu depan suami? jadi kakjah decide untuk tak buang semua seluar lama tu biarkan kakjah usaha sendiri macam mane nak kuruskan balik badan ni. & Syukur Alhamdulillah kakjah jumpe premium beautiful ni cepat & masa dalam pantang lagi.

simple sangat sarung-sarung je lemak tersusun rapi. pakai minimum 8 jam sehari. kadang-kadang kakjah sarung lebih je dari 8 jam sebab dah rasa selesa sangat sampai tahap taknak tukar baju dalam lain lagi dah.

nampak tak beza peha kakjah dulu dengan sekarang 

kalau korang pakai premium beautiful ni secara konsisten memang tak mustahil boleh dapatkan berat badan yang korang idam-idamkan.

korang ada yang try fitting premium beautiful boleh roger kakjah ye. 

whatsapp : 0127751949

Friday, 20 January 2017

MAHARANI (JAMU AYAM HITAM)

MAHARANI (JAMU AYAM HITAM)

HERBA MAHARANI ( Te Zi Bai Feng Wan)
(Herba kebahagiaan Rumahtangga dan kejelitaan Para Gadis)
Herba Maharani ..
Sejarah Herba Maharani : Sudah menjadi amalan keluarga diraja sejak 400thn dahulu... ini adalah kisah benar dan di dokumenkan di istana larangan Beijing.. I've been there Alhamdulillah.. dapatlah ku saksikan tempat tidur Maharaja yg 'huru hara' itu...hihi!!

Mengikut rekod perubatan dari Dinasti Ming, Bai Feng Wan berasal dari Dinasti Tang. Semasa pemerintahan Dinasti Qing, pakar dari hospital maharaja telah melakukan kajian dan memperbaiki kandungan 'Wuji' (sejenis ayam hitam) Bai Feng Wan , satu produk asli negeri China dan seterusnya melantik Tong Ren Tang sebagai pembekal tunggal kepada kaum kerabat maharaja. Malahan Maharani Ci Xi sendiri mengambil makanan tersebut sebagai penyubur dan awet muda. Seterusnya Tong Ren Tang Te Zi Bai Feng Wan sehingga hari ini telah dipamerkan dalam muzium Istana Larangan di China.

Saya suka sejarah Herba Maharani ni... Sgt hebat.. Maharaja ada 3000 gundik at one time (can u imagine, kalau pun seorang tiap malam (entah tongkat apa dia makan..tatau)- seorang gundik hanya berjumpa Maharaja sekali dalam hampir 10 thn!!). Dan tabib akan memastikan gundik2 ni bjumpa Maharaja di hari-hari yang tidak subur (logik la kan, karang beribu pulak anak Maharaja..hik). Maharaja hanya ada anak ngan Permaisuri jerk. Tapi ada seorang gundik ni, Maharaja mesti mau jumpa dia every week.. dan nama beliau adalah Ci Xi.
Dah tiap minggu jumpa, maka Ci Xi pun mengandung dan akhirnya melahirkan anak lelaki. Semasa anak dia 8 thn, maharaja gering dan mangkat. Oleh kerana anak2 Maharaja dgn Permaisuri semuanya perempuan, maka anak Ci Xi diangkat menjadi Maharaja. Jadi ibu maharaja di panggil Maharani... tu le pasal di panggil Herba Maharani - kerana hasil amalan memakan herba inilah, Maharaja asik dok teringat-ingat je kat dia..huh..

Maharani Ci Xi mangkat di usia 90thn.. dan yg surprisenya, baginda masih lagi didatangi haid. Maksudnya dia tak di mamah usia kerana hormon kecantikan (estrogen) masih lagi tinggi pengeluarannya. Masa mula-mula dengar tu sy macam tak percaya, tp pastu rezeki dapat berjumpa dgn makcik berusia 70thn, masih lagi ada haid.. (dan time tu dia br bernikah dgn jejaka berusia 40-an).. That's prove, kita boleh lambatkan putus haid...

Maharani dpt halal Jakim.. Kandungan maharani ni ditulis - contains 3 animals parts- suspen je kan.. ayam wuji (ayam hitam) utk menyuburkan badan dan rahim , tulang sotong - utk menyembuhkan luka2 dalaman, tanduk rusa- menguatkan buah pinggang,saraf utama & jantung,kekuatan minda, anti penuaan. Kilang maharani berada berdekatan masjid Beijing dan ayam disembelih oleh kariah masjid. hukum makan tanduk rusa sama seperti minum air badak (dr sumbu badak) iaitu harus..
kandungan lain adalah 13 herbs terdiri drpd berjenis2 Radix Panax Ginseng dan keluarganya utk kesihatan keseluruhan..



Wednesday, 18 January 2017

EZICLEAN LAUNDRY

SERBUK PENCUCI PEKAT EZICLEAN
EziClean - Ekonomi, Berkesan dan Berkuasa Guna Sikit Tapi Power, Mesti Cuba
.
Serbuk pencuci pekat Eziclean dirumus dengan sistem serbuk pencuci yang unik dan mesra alam. Ia mengandungi pencegah karat dan bahan anti-endapan semula. Produk ini mempunyai natrium tripolifosfat, 3 jenis enzim, pencerah optik, kurang berbuih dan pekat formulanya.
.
RAMUAN UTAMA / KELEBIHAN
☆ Rumusan Dwienzim:
Amat berkesan untuk menyingkirkan kotoran yang mengandungi protein dan kanji seperti telur, kuah, darah, coklat dan sebagainya.

☆ Formula anti-bakteria:
Mencegah bau busuk dan menyahkuman serta menjadikan kain dan pakaian berbau segar dan bersih.

☆ Formula anti-karat:
Melindungi mesin pembasuh dan pakaian.

☆ Rumusan kurang buih:
Memudahkan pembasuhan dan menjimatkan masa dan air.

☆ Rumusan tanpa klorin:
Sesuai untuk fabrik tiruan dan bahan celupan (tidak disyorkan untuk kain sutera).
.
Apakah keistimewaan serbuk pencuci pekat Eziclean?
➮ Ia dirumus dengan sistem serbuk pencuci yang unik, bahan pencegah karat dan bahan anti-endapan semula.

Adakah serbuk pencuci pekat Eziclean mengandungi sebarang likatan atau Caustic Soda atau buih?
➮ Serbuk pencuci pekat Eziclean tidak mengandungi sebarang likatan atau Caustic Soda. Di samping itu, ia kurang berbuih.

Apakah bau serbuk pencuci pekat Eziclean?
➮ Bau haruman bunga-bungaan.

Adakah serbuk pencuci pekat Eziclean mengandungi pencerah optik?
➮ Ya, serbuk pencuci pekat Eziclean mengandungi pencerah optik untuk memastikan pakaian supaya kekal kelihatan cerah dan baru.
.
CARA PENGGUNAAN
♡ Mesin pencuci:
➮ Sekiranya kuantiti cucian sederhana, keperluan serbuk pencuci adalah sesudu (20g).
➮ Sekiranya kuantiti cucian banyak, keperluan serbuk pencuci adalah 1 1/2 sudu (30g).

♡ Cucian tangan:
➮ Sekiranya kuantiti cucian sedikit, keperluan serbuk pencuci adalah 2/3 sudu (15g).
➮ Sekiranya kuantiti cucian sederhana, keperluan serbuk pencuci adalah sesudu (20g).
.
Berminat boleh cepat-cepat reply untuk saya buat postage atau arrange delivery 🏎


☎ 0127751949
🌍 www.fizamansor.com



Tuesday, 17 January 2017

PREMIUM BEAUTIFUL SUPERBRAND

PREMIUM BEAUTIFUL BERBALOI-BALOI

Premium beautiful berbaloi dengan harganya sebab ada lifetime warranty, bayangkanlah beli sekali je keluarkan modal tapi boleh pakai sampai bila2 pun walaupun terkoyak atau cangkuk tercabut boleh repair dengan BAYARAN PERCUMA ! Iye PERCUMA je .

Dah lah entitle dengan SUPERBRAND MALAYSIA ! Fabric yang sangat berkualiti. Premium Beautiful ni selesa sangat dipakai walaupun cuaca panas sebab tak meninggalkan kesan contoh panas @ mengenyam bila disarung.

Sesuai dipakai oleh golongan :

-Ibu berpantang
-Slip disc
-Back pain
-Period pain
-Keputihan
-Perapat

Nak free fitting boleh 📲  +60127751949










Monday, 16 January 2017

AKWATEK & AKWADYNE FABRIC

AKWATEK & AKWADYNE FABRIC

Premium Beautiful ni diperbuat dari fabric berasaskan AKWATEK & AKWADYNE.

"AKWADYNE® adalah tanda dagangan berdaftar Comfort Technologies, Inc berlesen untuk Alice Lace Co., Ltd dari Taiwan. Akwadyne® adalah kemasan yang digunakan untuk fabrik nilon berasaskan untuk membantu panas atau sejuk badan semasa aktiviti luar. Akwadyne® menarik kelembapan dari badan, dan mewujudkan halangan wap yang menyejukkan badan dalam suhu panas, dan memanaskan badan pada suhu yang sejuk. Tidak seperti kebanyakan fabrik pengangkutan kelembapan yang bergantung kepada pembinaan kain atau salutan kimia untuk menarik peluh dari badan, Akwadyne® suai struktur molleculer gentian yang menyediakan "magnet kimia" yang menggunakan sifat-sifat yang wujud dalam air untuk bergerak dari badan seperti yang diperlukan. Diistilahkan "pengangkutan elektrokimia", proses ini memisahkan dan bergerak molekul air menggunakan caj positif dan negatif yang terkandung dalam setiap molekul individu. Oleh itu, pakaian yang diperbuat daripada Akwadyne® boleh memanaskan satu kawasan badan manakala penyejukan lain.

AKWATEK® adalah tanda dagangan berdaftar Comfort Technologies, Inc berlesen untuk Alice Lace Co., Ltd dari Taiwan. Ia adalah satu poliester dan nilon salutan yang telah sedia ada yang kondusif suhu panas. Ia menggunakan tindakan penyejukan untuk membantu atlet tinggal sama ada sejuk atau panas bergantung kepada keadaan. Tidak seperti kain yang bergantung kepada tindakan kapilari, Akwatek tidak perlu dipakai dekat dengan kulit untuk bekerja. Akwatek menggunakan proses yang dipanggil pengangkutan elektrokimia, yang secara kimia mengubah gentian dengan mana ia dibuat. Perubahan dalam gentian tidak boleh dihalang apabila kain itu dibasuh. Jadi
Akwatek adalah satu proses yang dipatenkan digunakan untuk serat, benang, atau kain daripada 100% poliester. Ia mewujudkan kain prestasi tinggi untuk atlet setiap hari untuk membantu menguruskan suhu badan dengan pengendalian peluh. Proses ini boleh mengubah suai serat stabil, benang, atau kain dan boleh digunakan untuk diputar dan filamen benang untuk menghasilkan kedua-dua rajutan dan wovens.

Akwatek mengatakan yang berikut mengenai produknya:

Dalam suhu panas kain bertindak balas elektrostatik, bergerak kelembapan dan haba berlebihan dari badan ke permukaan fabrik untuk melepaskan. kain menyesuaikan sifat-sifatnya dalam cuaca panas untuk membantu menjaga pemakainya sejuk dan kering. Semakin pemakainya yang perspires, lebih fabrik yang elektrostatik bergerak lembapan dari badan. Sebagai aktiviti berkurangan kain akan mengurangkan proses penyejatan, meninggalkan halangan air berterusan antara pemakai dan fabrik.

Akwatek mempunyai 3 kali keupayaan penyejatan lebih fabrik kapilari atau asid bersalut apabila hubungan awal dibuat dengan air.

Walaupun dengan lebih 125 basuhan, keputusan tidak menunjukkan penurunan dalam prestasi produk.
Ujian membuktikan bahawa selepas kitaran mesin berputar 250% kurang air kekal di Akwatek dan Akwadyne pakaian dari dalam pakaian lain menggunakan teknologi ketinggalan zaman. "

WOOOWWW!! nampak tak betapa  tingginya kualiti fabric yang digunakan untuk Premium Beautful.

Jadi memang terlampau berbaloi beli set premium beautiful ni. 

Untuk percubaan percuma boleh hubungi FIZA 📲 +60127751949.



PREMIUM BEAUTIFUL MURAH

BENGKUNG VIRAL


Ni lah bengkung yang viral sangat tu. Viral apahal kan?

Pasal lelaki pun boleh pakai bengkung ni, yang ade masalah perut kedepan tu boleh je lilit kasi rata balik perut

Lagi viral apehal pulak ni kan? Kekejap viral !

Pasal untuk yang slip disc pun boleh pakai bengkung pb ni. Sebab mampu mengurangkan sakit belakang & pinggang kalau kita pakai dengan konsisten.  Bukan nak kate ape lah, kakjah sendiri je testimoni bengkung premium beautiful ni , kakjah bersalin secara c-zer kena injection epidural tu alaa yang cucuk2 tang tulang belakang tu, sakit tak usah cakaplah cube dulu baru tau sakit ke tak sakit . Ha ni effect sampai sekarang la ni rajin sakit belakang lagi2 kakjah jenis kerja memang sentiasa kehulu kehilir dalam kete je tinggal nak kematu je la dok dalam kete lama sangat.

Sekarang pegi mana2 je kakjah sarung bengkung pb ni memang lega sangat sakit belakang kakjah ni. Tak percaya ? Pm tepi for free trial!

#topleaderscircle
#pbexpertjohor

📲+60127751949

Wednesday, 11 January 2017

PREMIUM BEAUTIFUL PENIPU

PREMIUM BEAUTIFUL SUSUN ATUR LEMAK SAMPAI DAPAT SIZE ANAK DARA

Melampau betul PB ni, takkan lah boleh dapat shape macam ni sekali. Anak dah 3 orang tapi boleh dapat shape macam anak dara balik!

Betul sangat dah kalau berpantang lepas bersalin ni sarung PB kalau dah begini dia punya result kan.

Pb ni memang pandai susun atur lemak yang bersepah.

#topleaderscircle
#pbexpertjohor

www.fizamansor.com


Sunday, 11 December 2016

PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL

Grand sale!! Grand sale

Salam Sejahtera & hi ladies, hari ni fiza nak share pada korang macam mana fiza boleh turun sebanyak 11kg dalam dan dapat reshape body kembali macam anak dara. Fiza is a mother of two which is bersalin secara C-sect both. Fiza tak boleh nak lilit bengkung ikut cara orang normal bersalin. Sebenarnya Fiza pun memang bukan jenis yang suka badan besar sebab ada asma.  Jadi bila badan besar nak buat apa pun kita rasa tak selesa dengan fizikal badan yang besar sebab cepat mengah. Jadi untuk peringatan kita semua , nak kurus bukan untuk cantik sahaja ya, tapi paling penting ialah kesihatan. Badan sihat baru boleh cantik. Bulan 4/2016 fiza mula sarung #premium beautiful, makin hari fiza sarung nampak badan makin kecik, belum sampai 3 bulan tak sangka dapat reshape body dan berat makin susut sedangkan takde exercise sangat pun. Sarapan pagi Fiza mulakan dengan minum Min kaffe 1 sachet , tengahari fiza minum juga Min Kaffe sebelum ambil menu lunch so that fiza rasa kenyang dan tak ambil makanan berat .  Begitu juga malam, fiza akan minum Min Kaffe sebelum dinner. Serious korang kalau tak percaya boleh cuba cara Fiza. Bulan 10/2016 fiza dah mbolehsarung baju & seluar lama kembali. Kalau sebelum ni nak sarung seluar lama muat sampai peha je. 

Korang,  fiza nak bagitau sekali sekarang #premium beautiful ni ade promosi boleh jimat sehingga rm700 untuk 1 set #premium beautiful. Tak percaya ke? Boleh whatssapp Fiza untuk detail lanjut: 

+60127751949 
Ig: norfaezah mansor
Fb: norfaezah mansor


Friday, 10 June 2016

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH!

Salam & Good Day olls 🤗



Offer Offer Offer!!!

Ramai yang nak beli PB Korset ni dengan harga offer kan? Inshallah fiza boleh sangat bantu pada yang teringin & sangat perlu pakai PB Korset ni. Sebenarnye kalau diikutkan harga PB ni tak mahal pun kalau dibuat kira2 semula. Ok kita buat kiraan kalau korang beli slimming pil @ any supplement for slimming. 

Harga slimming pil RM89.90 x 36bulan (3tahun) = Rm3204
Tak mungkin kite makan sebotol je dah boleh kurus betul tak? & then yang paling worst sekali kite tak tau tentang bahan2 yang dibuat tu serasi dengan antibody. Boleh ke kita nak amalkan makan ubat sentiasa bertahun2 lamanya 
Slimming centre : 10kali treatment RM4800 
Haaa yang ni memang i sendiri dah ade experienced ye, dah bayar lump sump over RM5000 habis sesi treatment badan macam tu jugak naik tak turun tak. Sooo wasting waah i rase so stupid mase tu. Terbang macam tu je duit. Itu yang displin, belum kene lagi yang kejap datang kejap tak datang finally terus x pegi2 dah. Melayang begitu saja RINGGIT.
Premium Beautiful Korset: RM2400 /24bulan = RM100
Ada warranty seumur hidup lagi pakai lah sampai akhir keturunan tu. Koyak ke cangkuk tercabut ke boleh repair anytime FREE OF CHARGE repair ye. Mahal ke murah? Kalau yang bujang boleh pakai sampai berpantang, yang berpantang anak 1 boleh pakai sampai ke anak 5. Sangat berbaloi sekali bayar je tapi boleh pakai berkurun. Haaa kan ade nampak tak ? 

KENAPA PULAK ADA YANG JUMPA KORSET PB NI DENGAN HARGA MURAH??
Saya ni wakil pengedar sah ye, tak main jual barang2 yang dah dipakai orang,  barang2 second hand, fiza jual ORIGINAL , BAU KEDAI punya jual kat uolls. Kebanyakan yang dijual dengan harga murah ni ade sebab yang kita sendiri takkan nampak. 



berminat untuk dapatkan harga offer boleh pm ; 
012-7751949