Showing posts with label PREMIUM BEAUTIFUL RAYA. Show all posts
Showing posts with label PREMIUM BEAUTIFUL RAYA. Show all posts

Friday, 29 July 2016

PREMIUM BEAUTIFUL RAYA 2016

Yeaaay esok kite sambut raya team hebat TLC, esoklah hari yang dinanti2  semua PBexpert turun padang bergabung, kongsi ilmu dan yang paling penting majlis esok ialah dapat merapatkan yang jauh, mengeratkan lagi ukhuwah sesama TLC. Hari yang sangat dinanti2kan untuk dengar & tangkap ilmu dari mentor-mentor yang sangat hebat.


Nak tau ape yang best sangat pasal premium beautiful ni ? Boleh dapatkan khidmat & rujukan dari kami team pbexpert. 
www.fizamansor.com
H/p: 012-7751949

Monday, 11 July 2016

SAMBUT SYAWAL DENGAN PERISAI

Salam lebaran

penat beraya sakan kak jah, puasa sakan raya sakan busy bebeno sampaikan tak berkesempatan nak update kedai online fiza. bulan puasa lepas banyak sangat permintaan kuih raya, tolonglah mak jugak bisnes anak beranak kan, tak lupe juga dengan bisnes tudung mr shuben, almaklumlah perempuan kalau time nak raya memang time tu la mata melilau mencari tudung untuk didondonkan dengan baju.  nampakkan macam-macam akak buat tau dik. tapi tu keluarga punya fiza bantu apa yang patut je, Bisnes Premium Beautiful tetap no 1 dalam hati waaaah gitu.

dalam musim perayaan ni macam-macamlah makanan berkolestrol yang kita semua terpaksa hadap kan hehe. tapi fiza macam biasa standby 'perisai' dulu dah. perisai ape tu?? pelikkan korang?  of course my PB korset la. dah sarung tu jadi makan sikit pun dah cukup bak kata orang dapat alas perut pun jadilah. Alhamdulillah masuk raya ke6 ni masih maintain lagi berat badan. tak susah sebenarnya untuk kita maintain @ kawal nafsu makan. kalau rasa dah susah sangat tak boleh jugak nak kawal tiru macam saya, Min kaffe jalan penyelesaiannya. bukanlah suruh berdiet bersungguh tapi dengan minum Min Kaffe ni perut kita akan rasa kenyang dalam tempoh yang agak panjang, jadi bila tengok ape makanan pun memang kita tetap tergugat iman, TETAPI nak makan tu dah tak boleh jugak sebab perut tu dah full ambil pun mungkin lah dalam kuantiti yang sikit. jadi tak mustahil berat badan boleh turun dengan cara macam tu kan.

tapi perisai utama fiza ialah Premium Beautiful Corset, tak boleh lekang dengan perisai ni. dah sama macam pendinding haha, bila dah biasa pakai perisai ni automatik fiza akan makan dalam kuantiti yang sangat sikit. bestnya tak payah susah-susah nak ke gym lagi. duduk diam-diam je bentuk badan makin mengecil. korang bila lagi nak pakai perisai ni ? boleh cepat-cepat pm atau whatssapp fiza @ 012-7751949 . fiza akan terangkan dengan lebih lanjut tentang kebaikan pb korset & min kaffe ni.



Tengok la perbezaan dalam masa 2 bulan yang lepas.. Sado tak
Lengan hakak 😆.