Showing posts with label PREMIUM BEAUTIFUL KORSET. Show all posts
Showing posts with label PREMIUM BEAUTIFUL KORSET. Show all posts

Monday, 30 May 2016

PREMIUM BEAUTIFUL NO 1

Pheww lame rase tak update blog, baru balik vacation dari Ho Chi Minh last week, sampai je dibumi Johor ni tak lengah lagi pack barang2 untuk yang customer dah order sebelum vacay & mase dalam vacay pun x menang tangan ambil order. Nampak tak macam mana punye hot produk fiza ni. Ya Allah syukur Alhamdulillah rezeki x putus pintu kedai fiza selalu diketuk sebab customer mencari produk2 yang laku keras ni 👇🏻


Lagi-lagi nak menyambut bulan Ramadhan tak lama lagi ni, makin ramai yang ambil kesempatan berpuasa ni sambil kuruskan badan. Dengan minum MIN KAFFE ni buatkan perut rasa kenyang dalam tempoh yang panjang, yang bagus sangat bukan saje boleh rasa kenyang sepanjang hari malah beri tenaga sekali. Manelah tak terlajak laku kan.. Sampai kan selalu 'sold out' . Ramai yang ambil kesempatan jugak untuk shaping body dengan PREMIUM BEAUTIFUL LINGERIE ni. Masa yang teramat sesuai, rugi kalau x curi mase emas ni tau. 

APA KELEBIHAN LINGERIE NO 1 NI? 
Yezzaa, terlalu banyak kebaikan untuk PREMIUM BEAUTIFUL CORSET ni, sebab tu la dinamakan No 1. Ramai dah wanita Malaysia malah luar Malaysia dah sarung korset ni. Anda bila lagi? Kalau ade bisikan yang kata ' alaa bohong je korset2 ni'.. maafkan fiza ye bukan  korset yang tu yang bohong, tapi kalau dah beli tapi korset tu disarung dalam wardrobe ape cer kan?? Salahkan wardrobe tu la kenapa simpan korset kat dalam tu.

BERMINAT DENGAN BAJU DALAM NO 1 NI? 

Boleh whatssapp 

012-7751949 
012-7751949
012-7751949






Saturday, 14 May 2016

PROMOSI MAY PREMIUM BEAUTIFUL

Syukur alhamdulillah diberi peluang untuk hirup nafas yang segar dimuka bumi ini.  Hujung minggu ni banyak sikit masa terluang untuk update blog fiza ni 😊.  Lepas punch PB korset ni ya Allah rezeki makin melimpah ruah, tak menang tangan melayan customer yang sangat teruja dengan set PREMIUM BEAUTIFUL KORSET ni. Berbagai jenis masalah yang  dapat diselesaikan dengan hanya memakai PB Korset ni. PB bukan hanya dapat disarung oleh wanita lepas bersalin je malah yang baru nak naik pelamin, yang kurus boleh push aset berhaga ni bagi mantoop gitu. Yang chubby boleh kurus, yang sakit belakang terutama yang pernah kene injection epidural mase bersalin caesarian kan, haa yang ni same kes dengan fiza sendiri. Fiza sendiri bersalin secara caesarian 2 kali, lepas sebulan tu rasenye tanpa perasan fiza duduk macam membongkok, tak elok kan duduk dengan posture macam tu. Tapi bila dah sarung pb korset ni terase memang lain sangat automatik boleh duduk tegak (ala2 model gitu huhu) nak tau lagi kenapa best sangat PB KORSET ni sampai kan tak sempat panas stok kat dalam tangan fiza semua habis sold out:

LONG BRASSIERE

Kelebihan Long Brassiere 

-Mengelakkan bengkak susu
-Mengelakkan payudara berdarah
-Menyokong payudara besar 
-Menggalakkan pertumbuhan payudara yang kecil 
-Meransang pengeluaran susu
-Mengelakkan gastrik 

LONG GIRDLE

Kelebihan Long Girdle:

-menyokong rahim selepas melahirkan anak
-menstabilkan hormon
-mengurangkan senggugut 
-membantu perlekatan janin 
-mencantikkan punggung 
-mengurangkan keputihan


WAIST NIPPER 

Kelebihan waist nipper : 

-menyokong tulang belakang
-memecahkan batu karang kecil
-mengempiskan perut
-menghilangkan strecthmark
-membentuk pinggang




Untuk sesiapa yang ingin tahu lebih lanjut lagi mengenai keistimewaan PREMIUM
BEAUTIFUL KORSET ni bolehlah hubungi FIZA di 012-7751949

Fiza buat promosi sempena meraikan kaum wanita bulan May ni iaitu HARI IBU, HARI JURURAWAT & HARI GURU. Hanya limited offer & limited stock.

Jom cepat GRAB untuk yang belum ada BAJU DALAM NO 1 MALAYSIA ni.