Showing posts with label #premiumbeautifulclassicjohor. Show all posts
Showing posts with label #premiumbeautifulclassicjohor. Show all posts

Sunday, 5 March 2017

Perjumpaan PB Expert TLC

Selamat berhujung minggu,

25/2/2017 (Sabtu) meeting untuk CEO dari team TLC diadakan di stokis Shah Alam. syukur Alhamdulillah mentor TLC tak pernah kedekut ilmu. sentiasa sharing macam mana nak berjaya sama naik dengan semua CDM yang dah pun berjaya dalam TLC. FREE je uoll ilmu ni tau. mana nak dapat deknon, tak jumpa la tempat yang nak berjaya dalam bisnes boleh provide FREE COACHING ni. Selagi tak sukses selagi tu la kita ni di beri tunjuk ajar sampai la ke puncak kejayaan.

White Pink gitteew tema Meeting 

happy dapat berkumpul dengan CEO dari pelbagai branch 
fokus dengan task yang diberi mentor 

banyak sangat input yang bermanfaat diberi & insyallah kami semua akan praktikkan. kakjah rasa bertuah bertemu dengan team yang betul. selesai meeting kakjah pun turun ke stokis bawah untuk restock produk viral ni untuk CEO Spore. actually dorang dari SG dah pun turun ke stokis JB tapi frustrated sana out of stock for certain thing. dari jauh dorang turun tapi stock tadaaak. nampak tak betapa laku kerasnya product SHOM ni. pada kakjah takde alasan lagi dah kalau betul nak berjaya dalam TLC ni jangan sekali-kali bagi alasan ramai orang dah jual product ni. lagi ramai jual lagi besar market yang kita ada. sebab well known product kot lagi senang la kita nak buat duit . BETUL KE BETUL?

Product viral deknon, Min kaffe terlajak laku haa, Premium Beautiful sentiasa jadi kegilaan ramai 

bukan ape kitorang ni top up stock macamni sebab rajin sangat licin. tak sanggup nak berhadapan dengan customer nak bagitau barang habis. jadi memang kita standby ready stock ni untuk mini stokis kita sendiri.

Premium Beautiful untuk client Nurse kakjah  
nak dapatkan khidmat dari PBexpert macam kakjah dialu-alukan sangat untuk call direct no kakak 

 h/p: 0127751949