Saturday, 18 February 2017

PERMINTAAN PREMIUM BEAUTIFUL MENINGKAT SETIAP HARI


hi uolls

kakjah tak jual premium beautiful ni macam jual tudung ye. kakjah memang teliti dan sangat menjaga keselesaan client yang nak pakai premium beautiful. almaklumlah kita jual barang yang high quality jadi service kena quality juga. bisnes forever bukan nak bisnes sekali je deknon.  perkara paling basic lah kakjah nak kena amik ukuran dulu supaya ngam dengan badan sipemakai . kakjah takkan amik ukuran agak-agak macam beli seluar dekat dalam mall.

ambil ukuran puncak dada 

ukuran puncak dada kita dan bawah dada ni adalah untuk kita dapatkan size baju dalam yang tepat supaya bila pakai long bra, lemak tak terkeluar di belakang badan. 

ukuran bawah dada

lepas ni kakjah akan ambil ukuran pinggang untuk kita dapatkan size waist nipper yang tepat. waist nipper ni part feveret kakjah ok, sebab bila sarung waist nipper ni memang terus rasa kecik pinggang & babat terus hilang sekelip mata haaa. nak kurus cepat memang kena sarung 1 set pb ni supaya lemak semua tersusun rapi. 

ukuran untuk waist nipper

part last sekali ialah untuk ambil ukuran girdle dimana semua wanita kat luar sana naaaak sangat punggung & peha yang kecik. korang wajib sarung girdle premium beautiful ni kalau nak kecik peha. cepat pm kakjah untuk dapatkan harga & size premium beautiful yang menarik ni.

pm kakjah 0127751949 untuk dapatkan harga premium beautiful yang menarik
















No comments:

Post a Comment