Saturday, 18 February 2017

PB EXPERT IN SINGAPORE

Hai, lama kakjah tak berkumandang kat sini kan. maaflah kakjah kebizian yang amat sangat tapi kedai kakjah memang tak pernah tutup cuma kakjah belum sempat nak update aktiviti je. last week kakjah visit Singapore, jumpa dengan team hebat dari Singapore . Ya Allah orang Singapore memang best sangat, sporting habis. kakjah sendiri pun tak sangka dalam bz2 ni tiba-tiba dah berkembanmaju dan bertambah ramai PBexpert dari Singapore. jadi orang-orang Spore ni kalau ada yang berkenan nak pakai premium beautiful boleh sangat roger2 pbexpert Singapore ok.pm kakjah laju-laju untuk dapatkan best deal untuk premium beautiful. kita deal sampai jadi.
Team Hebat TLC Singapore 

fokus dengar sharing dari DDM Salina 


hari ni kakjah dah rindu nak visit team hebat ni. Insyallah kakjah akan menyusur lagi ke Spore dalam masa terdekat ni. 

lepas habis business coaching kakjah sempat dibawak pergi makan ke kedai nasi padang paling popular kat sana Kedai Makan Hjh Maimunah. Ikan siakap bakar & siput sedut masak lemak cili padi memng superb ! sampai kak jah teringat-ingat. tak pernah kakjah habis nasi sepinggan penuh tapi bila hadap lauk dia tak perasan nasi dah licin. tapi kakjah sempat sarung premium beautiful masa pergi visit Singapore tu ok. so no need to worry, lemak kakjah tersusun rapi walau makan banyak mane pun. 

after business coaching kitorang singgah makan kat kedai makan hjh maimunah Spore

siap makan SM Noriz tapaukan pulak murtabak Spore, memang takkan terlepas la benda ni. sebab purely dari Spore kan. dah bertahum kakjah memang nak sangat makan murtabak Spore ni tapi tak dapat-dapat. bila dah ade peluang ni tak lengah lah haha.

muke ate senyuum dah kenyang. ok ni while waiting murtabak siap. kitorang wefie dulu depan kedai 
selesai semua ni kitorang nak berjalan balik lalu pulak depan Masjid Most Popular Iconic in Spore iaitu Masjid Sultan. siapa kate takde tempat menarik kat sini haa. ni la rumah Allah yang paling tertarik tau. kalau korang nak datang Spore wajib singgah tempat kakjah inform ni ok.

Masjid Sultan tu YaAllah indah sangat pemandangannya kan 

abaikan tudung kakjah yang terpeleot tu 
ok finally, tak dilupakan jasa baik & juga layanan orang-orang Spore yang sangat baik hati. kakjah rasa sangat selesa dengan rakan-rakan kakjah ni.

dari kanan sekali DDM Salina, kak Neng, Kakjah , SM Noriz, Kak Wati

ok sekian untuk cerita Kakjah visit Spore. insyallah coming kakjah akan update more activity untuk uoll ye. 

Assalamualaikum.





No comments:

Post a Comment