Tuesday, 17 January 2017

PREMIUM BEAUTIFUL SUPERBRAND

PREMIUM BEAUTIFUL BERBALOI-BALOI

Premium beautiful berbaloi dengan harganya sebab ada lifetime warranty, bayangkanlah beli sekali je keluarkan modal tapi boleh pakai sampai bila2 pun walaupun terkoyak atau cangkuk tercabut boleh repair dengan BAYARAN PERCUMA ! Iye PERCUMA je .

Dah lah entitle dengan SUPERBRAND MALAYSIA ! Fabric yang sangat berkualiti. Premium Beautiful ni selesa sangat dipakai walaupun cuaca panas sebab tak meninggalkan kesan contoh panas @ mengenyam bila disarung.

Sesuai dipakai oleh golongan :

-Ibu berpantang
-Slip disc
-Back pain
-Period pain
-Keputihan
-Perapat

Nak free fitting boleh 📲  +60127751949










No comments:

Post a Comment