Sunday, 11 December 2016

PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL

Grand sale!! Grand sale

Salam Sejahtera & hi ladies, hari ni fiza nak share pada korang macam mana fiza boleh turun sebanyak 11kg dalam dan dapat reshape body kembali macam anak dara. Fiza is a mother of two which is bersalin secara C-sect both. Fiza tak boleh nak lilit bengkung ikut cara orang normal bersalin. Sebenarnya Fiza pun memang bukan jenis yang suka badan besar sebab ada asma.  Jadi bila badan besar nak buat apa pun kita rasa tak selesa dengan fizikal badan yang besar sebab cepat mengah. Jadi untuk peringatan kita semua , nak kurus bukan untuk cantik sahaja ya, tapi paling penting ialah kesihatan. Badan sihat baru boleh cantik. Bulan 4/2016 fiza mula sarung #premium beautiful, makin hari fiza sarung nampak badan makin kecik, belum sampai 3 bulan tak sangka dapat reshape body dan berat makin susut sedangkan takde exercise sangat pun. Sarapan pagi Fiza mulakan dengan minum Min kaffe 1 sachet , tengahari fiza minum juga Min Kaffe sebelum ambil menu lunch so that fiza rasa kenyang dan tak ambil makanan berat .  Begitu juga malam, fiza akan minum Min Kaffe sebelum dinner. Serious korang kalau tak percaya boleh cuba cara Fiza. Bulan 10/2016 fiza dah mbolehsarung baju & seluar lama kembali. Kalau sebelum ni nak sarung seluar lama muat sampai peha je. 

Korang,  fiza nak bagitau sekali sekarang #premium beautiful ni ade promosi boleh jimat sehingga rm700 untuk 1 set #premium beautiful. Tak percaya ke? Boleh whatssapp Fiza untuk detail lanjut: 

+60127751949 
Ig: norfaezah mansor
Fb: norfaezah mansor


No comments:

Post a Comment