Sunday, 11 December 2016

MAHARANI (JAMU AYAM HITAM)

Assalamualaium kesayangan Fiza,

Lama sangat Fiza tak update kedai, maaf ya tak berkesempatan busy sangat la gamaknya kan. Tapi syukur Alhamdulillah dalam busy ni bisnes berjalan lancar. Fiza nak share perkara yang sabgaaat penting untuk kita sebagai kaum wanita. Tentang penjagaan Miss V. Walau tempatnya tersangatlah sulit tapi situlah permata kita yang sangat berharga kan. Situlah part paling sensitif dan harus dijaga.  Untuk yang dah berkahwin sangat penting untuk tambat hati suami kita, manakala untuk ladies yang belum berumahtangga kena juga jaga sebab hormon gadis-gadis yang belum berumahtangga ni lagi lah sukar nak dijangka. Biasanya wanita tak lari dengan masalah dibawah ni:

- keputihan, ada yang diamkan masalah keputihan tu sampai Miss V jadi berbau & kekuningan.
- kitaran haid tak menentu bila hormon kita tak stabil
- masalah senggugut
- sakit pinggang bila period
- badan lesu bila period
 Masalah tambahan untuk wanita yang dah berkahwin dan beranak pula :
- longgar dibahagian miss V
- rahim mengembang
- cepat penat
-kentut Vagina

Bila semua masalah ni kita hadapi tanpa cari jalan penyelesaian memang kita akan hadapi masalah rumahtangga. Betul ke Betul? Ye lah suami pun naik bosan tengok muka isteri yang takde semangat nak bersama. Bila dah longgar , berbau,  penat .. macam mana nak layan suami dengan elok & sempurna kan.

Maharani jalan penyelesaian yang "high recommended" . Sekali dah cuba memang sentiasa mencari. Jangan percaya apa yang Fiza bagitau ni sampai uoll cuba sendiri. Jamu ayam hitam terbaik setakat ni untuk selesaikan segala masalah diatas. Untuk keterangan lebih lanjut boleh hubungi Fiza ditalian

Whatssapp / call : +60126651949



No comments:

Post a Comment