Wednesday, 13 July 2016

SET MANDIAN MARINE ESSENCE

Hari ni kita cerita pasal spa pulak la,, selalu dah bukak cerita kurus-kurus badan ni kan, badan kita pun nak dibelai manja juga sekali sekala. set mandian Marine Essence ni tergolonglah sekali dalamnya shampoo, body wash & sabun ketiak . tang sabun ketiak ni memang sangat famous.
meh sini kita cerita satu per satu kebaikan set aroma terapi Marine Essence. 

Marine Essence Syampu Berkhasiat ni fungsinya

untuk mengekalkan kulit kepala & rambut dengan bersih , sihat , lembap. perasan kan kalau kat salon ade buat scalp treatment, dengan shampoo ni je dah sama fungsi utk scalp treatment + hair treatment .

shampoo ni 'free soap' ye,( bebas sabun ) direka khas untuk tidak mengeringkan & melembutkan rambut. siapa yang rajin berinai @ color rambut tu for sure rambut kering & bercabang hujung2 tu. 

anti bakteria - membantu mengurangkan kegatalan kulit kepala lebih-lebih lagi untuk yang berhijab biasanya kalau dah basah rambut tak sempat nak kering rambut dah sarung tudung, boleh mengundang kegatalan kulit kepala .

bahan-bahan yang ada didalam kandungan marine essence ni mampu membantu menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel rambut & kepala. 

Marine Essence Body Wash & Beauty Bar 

menyihatkan, melembutkan & meremajakan kulit. 

diinspirasi daripada bentuk organik kerang laut dengan aromaterapi yang sangat menawan   

kalau yang dah cuba mesti repeat order, anda yang belum cuba lagi set mandian terapi ni boleh whatssapp fiza : 012-7751949



No comments:

Post a Comment