Sunday, 17 July 2016

HARI HARI HARI RAYA , JEMPUTAN OPEN HOUSE

hari ni dah masuk 12 Syawal,. orang ramai sibuk dah dengan open house dimana-mana je. ade yang dari johor ke melaka sesi menziarah saudara mara jauh. fiza pun tak terkecuali ok. isnin-jumaat bekerja jadi terpaksalah tunggu weekend baru dapat berziarah. sambil beraya rumah sanak saudara tu tak tinggal jugak barang penting kita ni.

  • Bio Seleza
  • Min kaffe 
  • Sabun Marine Essence 
  • Bio Ever 
last week balik melaka tanah tumpah darahku. tak cukup woo mase yang dapat 3hari tu nak beraya. tapi apakan daya, dari tak balik langsung kan. this weekend pulak turn family shuben .berkunjung rumah biras2. meriah kaw dapat berkumpul biras2 bersekutu. ni je lah masa dapat eratkan silaturahim kalau tak masing2 sibuk dengan kerja. Bulan Syawal ni bulan yang sangat istimewa kerana sepanjang bulan ni lah kita beraya.sambut hari kemenangan & kegembiraan, hari kesyukuran dan menambah amal kebaikan. ok taknak cerita panjang-panjanglah nanti ngantuk plak yang nak bace huhu

di kesempatan ini fiza ingin menjemput kenalan & sahabat ke majlis rumah terbuka pada:

 tarikh : 23 Julai 2016  (18syawal) 
 hari: sabtu 
masa: 4pm - 10pm 
tempat: teratak kasih i la ( whatssapp nak datang kita just share location )











No comments:

Post a Comment