Friday, 17 June 2016

KEBAIKAN PREMIUM BEAUTIFUL CORSET



Salam & Hi all,

Pagi-pagi indah ni kita jangan sambung tidur kalau dah lepas bersahur , kalau tidur tak dapat lah kita nikmat keindahan alam semesta di pagi hari.. Ucapkan syukur Alhamdulillah kerana kita masih dapat menghirup udara yang segar ni. Mase tengah update blog sekarang ni Fiza berada di tanah Ho Chi Minh City pukul 4.45 pagi kaaau segar lagi ha! Ape kene? Sebab den dah pekono MIN KAFFE  la. Dalam beg fiza mesti ade minumum pun 2 sachets tau. MIN KAFFE ni untuk energy booster. Jadi haa ni la makanye terupdate blog disubuh hari. Huhu... Ramai yang tanye MIN KAFFE ni sama ke dengan Mineral coffee,? Of course sama, rasa & bahan2nye semua sama CUMA MINERAL COFFE ni dah rebranding jadi MIN KAFFE 🙂. Beza pada nama saja, yang lain takde beza ye. 




Sebenarnya niat hati ni nak bercerita pasal premium beautiful corser, tapi dah ke lain pulak introduction tu hehe.. Almaklumlah perempuan kan memang tak lari dari berceloteh. Ok now!! Kite bukak topik PB KORSET.  Ramai wanita kat luar sana yang belum ada Pb korset ya? Rugi bak hang kalau takde pb korset ni tau. 

Kalau ada yang nak tau lebih lanjut berkenaan PB korset ni jangan malu jangan segan, boleh je whatssapp FIZA :012-7751949







No comments:

Post a comment